Как да проверим за наследство

Как да проверим за наследство

За да проверите какво сте наследили, е необходимо да имате удостоверение за наследници.

Още ...
Как се затъмняват стъкла

Как се затъмняват стъкла

Как да си затъмните стъклата на автомобила с фолио , стъпка по стъпка , и какви материали са ви необходими .

Още ...
Как се прави декупаж

Как се прави декупаж

Декупажът е вид изкуство, възникнал във Франция приблизително през 17-18 век, но неговите корени ни отвеждат в далечен древен Китай

Още ...

Авто-Мото

Как се затъмняват стъкла

Как се затъмняват стъкла
5 (100%) 1 vote

Как да си затъмните стъклата на автомобила с фолио , стъпка по стъпка , и какви  материали са ви необходими .

[button size=“large,small,mini“ color=“purple“ url=“http://www.“ ]НЕОБХОДИМИ МАТЕРИАЛИ :[/button] * Затъмняващо фолио според големината на прозорците, които искате да затъмните
* Гумена шпакла за фолио
* Остър макетен нож
* Средства за почистване на стъкла
* Кърпа
* Пулверизатор

Съветваме ви да не започвате сами , повикайте си един помощник.
Когато си набавите всичко необходимо започвате стъпка по стъпка:

[button size=“large,small,mini“ color=“purple“ url=“http://www.“ ]Стъпка 1:[/button] Първо се почистват перфектно стъклата които ще затъмнявате. Ако имате възможност демонтирайте стъклата, ще ви е по-лесно и удобно да осъществите процедурата.
5

[button size=“large,small,mini“ color=“purple“ url=“http://www.“ ]Стъпка 2:[/button] Правим си миещ разтвор от  топла вода и шампоан ( или друго миещо вещество) , и зареждате пулверизатора с него.
aid1406638-728px-clean-tinted-car-windows-step-90421669l
[button size=“large,small,mini“ color=“purple“ url=“http://www.“ ]Стъпка 3:[/button] Изрязваме фолио за прозореца , който ще затъмняваме ( изрежете фолиото малко по голямо от колкото е самия прозорец). Стъклото се напръсква с пулверизатора. Все още НЕ разлепяте фолиото. Налагате го на стъклото и изрязвате с макетния нож , като оставяте аванс от около 1 см от всички страни.
stakla

[button size=“large,small,mini“ color=“purple“ url=“http://www.“ ]Стъпка 4:[/button] ЗАЛЕПЯНЕ. ФОЛИОТО СЕ ЛЕПИ ОТ ВЪТРЕШНАТА СТРАНА НА СТЪКЛОТО. Заедно с помощника отлепяте прозрачната част от фолиото , и с пулверизатора напръсквате обилно  стъклото и фолиото (напръсква се страната която ще се лепи). Внимателно залепяте фолиото , и започвате да го изглаждате от центъра , към краищата с шпаклата. Постарайте се да избутате всичкия въздух , за да не останат балончета.
zatamnqvane
zatymnqvane
[button size=“large,small,mini“ color=“purple“ url=“http://www.“ ]Стъпка 5:[/button] Изрязвате стърчащото фолио и сте готови със затъмняването !
5001

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*