Вицове за българи в чужбина

Вицове за българи :
Двама българи отишли в чужбина.Влизат в хотелската стая и гледат, че в банята има топла вода!?!
– Ех , има топла вода! Сега ако беше и неделя да се изкъпем….
*****

Двама младежи отишли в Англия да берат ягоди, ама не знаели много английски. Наели си квартирка и хазяинът им казал да му се обадят, ако имат някакви проблеми. А те нали все пак били мъже, та не чистили много и след няколко месеца се завъдили мишки. Единият като по-отворен и знаещ 5 английски думи повече от другия, решил да се обади на хазяина:
-Hello. Me Georgi.
– Hi, Georgi, how are you?
– Me Georgi, you know?
– Yeah yeah, I know.
– And Tom & Jerry, you know?
– Mm… Yes, I know.
– Jerry is here!
******

Две джипсита от една ма`ала се върнали от Англия.
И те били на бригада, но на различни места. Да се покажат, нали колко са научили английския единия вика на другия:
– Сокерес ту ю?
Другия му отговаря:
– Шукар съм, тенкю!
******
Вицове за българи :
Отишли двама българи да изкарват пари в Америка. Дълго търсили и обикаляли, докато не попаднали в Дивия Запад.
Гледат една обява – Скалп на индианец – 1000 долара! Това е само за нас си казали те. Купили два коня и препуснали през прерията.
Привечер до една река видели един индианец, натиснали го и го скалпирали. 1000 долара за днес стигат и опънали палатката да спят. През нощта обаче единият станал и гледа отвсякъде обградени от индианци. Влязъл вътре тихичко и побутнал спящия с думите:
– Брато, ставай, станахме милионери!
*****
Вицове за българи :
Български мениджър, който работел в държавно предприятие, заминал на бизнес конференция в Япония. Там, в една от почивките между изказванията, се запознал с един японски мениджър, който имал предприятие от същата сфера на дейност и със същия оборот, както предприятието в което работил българина. Двамата си поговорили и изведнъж българинът попитал японеца:
– Колко души работят във вашата фирма?
– Шест души – казал японецът. – А във вашата фирма?
– Седем – без да се замисля, казал българинът.
Вечерта в хотела и двамата се въртят в леглата си и не могат да заспят. Българинът си мисли: „Защо излъгах япончето? Що не му казах че само в администрацията ни работят 200 души?” Японецът също се върти в леглото и не може да заспи: „Абе какво работи този седми българин?”
*****

Вицове за българи :

Летят трима инженери в самолета – англичанин, немец и инженер Ганев. По едно време едното крило се нацепило и започнало застрашително да се клати. Всички много се притеснили, че ще се откъсне. Англичанина ги успокоил и взел да го ремонтира със специални лепила и нитове. След известно време обаче крилото пак се нацепило. Немецът ги успокоил, извадил специализирани машини и го ремонтирал. Но след още известно време крилото пак се нацепило. Тогава инженер Ганев взел една дрелка и пробил няколко дупки в крилото. Всичко се оправило и полета минал благополучно. След като кацнали, посрещнали инженер Ганев като герой. Всички го питали за революционната технология дупките.
– Ми работя в завода за тоалетна хартия, и от практиката знам, че никога не се къса където е продупчено!