Млади и красиви – каква е тайната

Как да изглеждате млади и красиви дълги години? За да осъществите това удоволствие , трябва да спазвате 5 житейски правила.

[button size=“large,small,mini“ color=“purple“ url=“https://www.“ ]ПЪРВО ПРАВИЛО: ХРАНАТА[/button]

За да изглеждате млади и красиви , трябва да се храните правилно. Всичко което консумираме , като хранителни продукти се отразява на външния ни вид. Поради тази причина можете да си създадете хранителен режим. Ако не сте запознати съветвайте се с диетолог. Правилното хранене НЕ включва прекомерната употреба на месо , кафе и захар .Също така изключете от менюто си продуктите за бързо хранене , прекалено мазно , газирани напитки и пържено.

как да изглеждаме млади
[button size=“large,small,mini“ color=“purple“ url=“https://www.“ ]ВТОРО ПРАВИЛО: ДВИЖЕНИЕТО[/button]

Движете се колкото можете повече, и не се оправдавайте с това ,че нямате време. Достатъчни са 8 минути упражнения на ден , за да се поддържате във форма. Защо движението ни поддържа млади? Защото в процеса на тренировка се отделят хормони (хормон на растежа) . Тялото ни намалява значително произвеждането на този хормон след 30 годишна възраст.
как да изглеждаме млади

[button size=“large,small,mini“ color=“purple“ url=“https://www.“ ]ТРЕТО ПРАВИЛО: НЕЖНОСТ[/button]

Статистика показва , че хората които не са си намерили половинка живеят по-малко. И не само по-малко , но и по- лошо. Нежността и любовта  карат тялото ни да произвежда ендорфин , така наречения хормон на щастието. Ендорфина забавя стареенето и засилва имунитета. И накратко казано , колкото сте по щастливи ,толкова по-млади ще изглеждате. Търсете любовта !
dreamstime_s_51724233

[button size=“large,small,mini“ color=“purple“ url=“https://www.“ ]ЧЕТВЪРТО ПРАВИЛО: РАБОТАТА[/button]

Ако изобщо не работите ще изглеждате с 5 години по-млади. Но това не е полезен съвет. Хората които работят с нежелание изглеждат по-възрастни. Старайте се да не си докарвате нерви на работното място. Изберете си професията която обичате ! Тогава работата ще се превърне в хоби.
как да изглеждаме млади

[button size=“large,small,mini“ color=“purple“ url=“https://www.“ ]ПЕТО ПРАВИЛО: САМОЛЮБИЕТО [/button]

Глезете се от време на време. Бъдете самовлюбени , тогава тялото ви ще ви се отблагодари за отделеното внимание.  Усмихвайте се! Гледайте на живота с усмивка и той ще ви отвърне 🙂
mladost shtastie
Благодарим ви за вниманието !