От природни материали

Изделия от природни материали е любимото занимание на  Debbie Schramer. Деби  е  художник, писател, музикант, натуралист, пише стихотворения  и истории за деца. В течение на дълги години по време на разходки из гората, по брега на морето и из планината тя събира материали за своите творения. Първите работи от природни материали Деби е започнала да създава през 1987 година, изработвайки миниатюрни мебели, къщички и скулптури на различни обекти. Материалите, които тя е използвала са изцяло натурални – цветя, мъх, листа и дървесина. С течение на времето се появява голяма колекция от причудливи творби. Във всяка творба присъства приказка, която Деби иска да сподели с целия свят.

През 1993 година се появява първият приказен замък, който е невероятно произведение на изкуството. В замъка има мебели, книги, съдове, картини, които са изработени от природни материали. В колекцията присъства и къщичка върху дърво с обзаведени стаи, стълби, тайна градина и безкрайна пътека към нея.

Къщичката е изложена в Американския музей на изкуствата  Visionary  в Балтимор,в  щата Мериленд. От 400 експоната това творение зае четвърто място по популярност сред публиката.  Къщата се използва в магазините в качество на декор, снимат се детски филми и анимации.

Debbie Schramer

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE