Как да изтрием фейсбук профил

Има два начина за деактивиране на фейсбук профил. В единия случай деактивираме профила, но информацията се запазва и по всяко време можем да активираме отново страницата ни. Вторият вариант е напълно изтриване на акаунта, без опция за възвръщане.

[su_label type=”info”]Начин 1 : деактивация на профил [/su_label]

  1. Влизаме в нашия фейсбук профил и натискаме върху триъгълника в горния десен ъгъл.
  2. От падащото меню избираме “Настройки”

3. Отваря се страницата с настройките, където от левия горен ъгъл избираме “Общи”.

4. Избираме “Редактирайте”  в управление на акаунта

как да изтрием фейсбук профил

5. Страницата ще се разгъне и най-долу ще видите линк “Закрийте профила си” . Натиснете го и следвайте инструкциите за деактивация.

 

Деактивирате на акаунта ще премахне страницата ви, името и снимките от фейсбук, но не напълно. Част от споделената информация във фейсбук ще бъде видима в страниците на вашите приятели.

 

[su_label type=”warning”]Начин 2: напълно изтриване на акаунта[/su_label]

  1. За да изтрием напълно профила си от фейсбук трябва да отворим този линк:

https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

2. Ако не сте влезнали във фейсбук акаунта си, системата ще поиска да се авторизирате с потребителско име и парола.

3. Ще се отвори прозорец с предупреждение, че ако изтриете акаунта няма да може да го възстановите отново. Ако сте сигурни, че искате да изтриете профила си завинаги натиснете върху синия бутон “Изтрий моя акаунт”.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE