Декорация на градината с дърво

Дървото е сред най-предпочитаните материали за декорация в двора. Украшенията, направени от дърво, освен красиви, доста често могат да бъдат и практични.Предлагаме Ви различни идеи за градината от уникални дървени находки.

Дървото придава уют и е издържлив материал, от който могат да се сътворят безброй предмети и сувенири. Всеки, който има градина знае колко трудно се поддържат те, но със сигурност за нищо на света не биха се отказали от това. За някои това е хоби или момент на релаксация дори.

Изсъхналите дънери и клони могат да се превърнат в много атрактивен елемент в градината. От дърво могат да бъдат изработени интересни градински мебели- пейка, кресло, класическа или по-нестандартна градинска маса, столове, люлки саксии и  много други.
А от дървени пънчета може да си направите сандъчета за цветя, интересни столчета, дори и градинска пътека.

Ето и няколко свежи  идеи за градината :В почти всяка градина има по един стар дънер, който гние и чака реда си да бъде изкоренен. Понякога пък се налага да отрежем някое дърво по ред причини. Остава старият пън, който все ни пречи.

Вместо да се чудите как да изкорените дънера и да се отървете от присъствието му, направете го пълноправен член на вашата градина.

От стари дървета, пънове и дънери могат да се направят толкова много декорации за градината!

Могат дори да бъдат претворени в градински мебели!

идеи за градина Украса за градина идея за градина идеи за градината