Капан за сънища – как се прави

Капан за сънища .  Това  са станали доста популярни амулети напоследък. Те се закачат над леглото, около главата на спящия. Според вярванията на индианците капанът събира всички сънища. Капанът допуска до спящия само хубавите сънища, а кошмарите се заплитат в паяжината и остават там.

Много е важно да сте в хубаво настроение, когато правите амулета. Пожелайте на човека, за когото е предназначен само хубави сънища и хубава почивка.

капан за сънища

Какви материали са ни необходими за капан за сънища :

– кръгла основа;

– пера;

– конец;

– игла;

– мъниста.

Инструкции:

КАПАН ЗА СЪНИЩА
1. Омотаваме цялата основа с конец.

2. След като сме омотали цялата окръжност, започваме да плетем паяжина, като правим примки с дължина около 2 см около кръглата основа.

3. След като сме оплели първият ред продължаваме с втория без да късаме конеца. Сега правим примки с малко по малки размери, които започват с възелче от средата на първия ред примки.

4. По същия начин плетем паяжината до средата.

5. След завършване на паяжината от 4-те страни завързваме по едно конче , едното от кончетата оставяме по-дълго (на него ще окачваме капана за сънища) . На три от висящите кончета нанизваме по едно мънисто и в края добавяме перо, което промушваме в отвора на мънистото ( може да се фиксира и с малко лепило) .

Капан за сънища е готов!:)

капани за сън

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE