Тенденции в маникюра през 2018

Маникюр през 2018 година. Красивите нокти и френския маникюр са вечна класика и скоро няма да излязат от мода, поне не и тази година. Но ако искате да сте в крак с новата мода, ще трябва да се съобразите с тенденциите за 2018 година.

Дълги нокти

На мода отново са дългите и заострени нокти. Твърде дълго бяха на мода късите и квадратни нокти и е време за пълен обрат. Хубавото в днешно време, че не е необходимо да чакаме дълго време за дълги нокти, а вместо това можем да се възползваме от изкуствени нокти.

Модерен маникюр 2018 годинаМаникюр 2018

Цвят металик

Сребристите и „златните“ нокти са тотален хит за 2018 година. Сребърният и златният металик е за пo-провокативни жени, но съществуват вече и серии от пастелни тонове – бледорозово, бежово и жълто с метален отблясък. Така че дори и не толкова експресивните дами могат да се възползват от модерната тенденция и да намерят своя вариант в металик. Освен това металикът е много подходящ в комбинации.

Маникюр металик 2018

Цветен маникюр

Обичате различните цветове? Не е нужно да се колебаете всеки път кой нюанс точно да изберете. Бихте могли да съчетаете няколко цвята върху ноктите си и да получите стилен и ефектен маникюр. Ярките нюанси може да комбинирате и с класическото черно – всичко е въпрос на личен избор.

Цветен маникюр 2018

Маникюр с детайли

  • Звезди като Ким Кардашиян, Рита Ора и Джорджия Мей Джагър са овладели изкуството на маникюра до съвършенство и често споделят своите прекалено-готини нокти с феновете си в Instagram. КПоследното увлечение при ползвателите на Instagram – обемните декоративни детайли върху ноктите, имитиращи скъпоценни камъни или парченца злато.
  • По-семпъл вариант беше забелязан в шоуто Antonio Marras: бледо сив маникюр с обемно цвете върху единият палец.
  • Нейл дизайнерите от The Blonds, са предпочели по екстравагантна визия –  обемни декоративни елементи, пера и апликации.  Philipp Plein, както винаги не изневери на стила си – дълъг тъмен маникюр със златен синджир.

Мода маникюр 2018