Как да си направим дизайнерски мебели

Дизайнерски мебели от подръчни материали

Много дизайнерски идеи за обзавеждане може да приложите и във вашия дом. Не е задължително условие да използвате скъпи материали или изцяло детайлно да копирате дизайнерските неща. Може творчески да подходите и да добавите своя подпис в обкръжаващото ви пространство.

Предлагам ви няколко дизайнерски креативни идеи за обзавеждане, които са възможни и за самостоятелно изпълнение.
За дамите, които обичат екстравагантните мебели е подходящо решение да декорират мебелите си  със скъпоценни камъни. Световно известната компания за мебели Bretz, например създаде колекция мебели украсени с камъни Сваровски.
Често след почивка на море си взимаме за спомен мидички, с които може чудесно да се украсят мебели и да се направят сувенири или рамки.

ИДЕИ НА ДИЗАЙНЕРСКИ МЕБЕЛИ

Дизайнерски мебели
Барби е любимата кукла на повечето момиченца. Тя е очаровала не само малките деца, но и много интериорни дизайнери. Пример за подобно оригинално дизайнерско решение, може да даде къща в Малибу в стил Барби.

Разположена върху площ от 3500 квадратни фута и построена в чест на Джонатан Адлер по случай 50 годишния му юбилей. Огромният дом със скъп интериор е пълен с уникални вещи. Огледало, направено с лъчи от 65 кукли Барби. Полюлей  направен от материал, който се използва за направата на коса на куклата Барби. Обърнете внимание и на калъфите на столовете.

ДИЗАЙНЕРСКО ОБЗАВЕЖДАНЕ СТИЛ БАРБИ

КЪЩА НА БАРБРИ