Детски играчки от картон

 

Често сме свидетели на това как децата се радват на новата играчка и буквално на следващия ден вече сача изгубили интерес към нея. Децата обичат всичко ново, ярко и познавателно. Разбира се не всеки има финансовата възможност да угажда постоянно с нови и нови играчки.  Вместо да купувате може сами да направите интересни играчки. За целта няма да правите излишни разходи, ще направите нещо оригинално, а може да включите,  като помощник и Вашето дете. В качество на основен материал използвайте картон.

Играчки от картон

Освен картонени кутии ще са Ви необходими: ножица, лепило, молив, цветни лепенки, макетно ножче, пластмасови съдове и други допълнителни предмети, които сметнете,  че са Ви необходими.

Ето и няколко идеи за картонени играчки::

Всяко момче обича колите. Направете сами картонена кола, като фаровете, колелетата  и гумите направете от пластмасови чинии и чашки. От две различни по размер кутии направете  газова колонка.

Направете замък от кашон, където ще живеят дребните играчки , вместо да бъдат разхвърляни из цялата стая. При това самото дете ще си ги подрежда с удоволствие.

Легло за любимата кукла от картон. Възглавничка и одеяло може да ушиете от стар ненужен плат или дреха.   Самото легло се украсява с мъниста, ленти или други подходящи декорации.

Любимо занимание за всяко момиченце, да си играе със собствена кухня. Направете мини кухничката със хладилник, мивка и печка, перденца и ръкохватки. Вашето момиче ще бъде във възторг от подобен подарък.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE