Книга-органайзер с бродерия

органайзер

 

Въпреки че подготовката за книгата може да отнеме известно време , тя е много лесна за изпълнение. Всички страници и обложката се бродират по периметъра, както е показано по-долу на снимките. След което страниците се зашиват помежду си и се добавят към обложката. В страниците се поставя картон.
Необходими материали:
Книгата се състои от 30 ленени страници
Конци  DMC 815Инструкции:1. Може да бродирате страниците на книгата, като използвате за целта “Аида”  или друг подходящ материал. Размерът на готовата книга зависи от материала и размерите на страниците, които сте избрали.

 

 

Размерът на предната обложка е примерно   11 х 13 см (4,3 “х 5,1”). На снимката по-горе, са отбелязани размерите.2. на снимките по-долу са показани примери за страниците на органайзера. Страниците са номерирани по следния начин: обложката е страница номер 1 , задната част на обложката е с номер 12.


 

3. Страниците се шият помежду си по начин, показан по-долу на снимката.

 

 

4. Долната част на страниците се оставя не зашита, за да се постави картона. Може да използвате всякакъв картон, дебел или тънък. След като приключите с картона, зашийте и останалата част на страниците.

 

 5. Правенето на обложката е по-различно от страниците, така че обърнете внимание на снимките по-долу:
 

 

6. Добавете страниците към обложката.

 

Вашата  книга-органайзер е готова:

Източник: www.violarium.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE