Идеи за красив двор

Идеи за градина. В летните жеги ни се иска повече време да прекарваме на открито – в парк, гора или около река.  А още по-добре е да се занимаваш с любимия двор на вилата. Колко приятно е да се любуваш на красиви цветя,  дървета обсипани с плодове и уютни ъгълчета за отдих.
Дворът може да бъде украсен не само със здрави растения, цветя , дървета, но и с оригинални композиции, направени със собствени ръце. Старото колело, боядисано в лилав цвят, непременно ще привлече вниманието и ще създаде весело настроение. На седалката и кормилото могат да се прикрепят кошнички с цветя.

ПРИКАЗНА СПАЛНЯ НА ДВОРА

Веднага се влюбих в това ъгълче на живата природа. Само гениален художник е успял да види градината в такъв образ и одежди. Старата любима спалня, с която не Ви се иска да се сбогувате, може да бъде преместена в градината и там да Ви радва със своето очарование и оригиналност.

В случая са засадени много увивни растения, които като  покривало са обгърнали спалнята.

Огледалото, остаряло с времето е покрито със зелена патина и увивни растения около рамката.Вместо него, отгоре може да се сложи стара дървена рамка от прозорец. Върху тоалетката е поставен стар часовник, рафтовете са леко отворени и от тях се подават весели цветове на увивните растения. Истинска приказна градина!

ИДЕИ ЗА КРАСИВА ГРАДИНА

КОЛЕЛО ЦВЕТАРНИК
ИДЕИ ЗА ГРАДИНАТА
Алените горящи листа на тези дървета привличат вниманието на фона на зелената морава. Ако се вгледате, ще видите как дърветата са се сплели едно в друго и са образували една ярка корона. Първоначално са били засадени две дървета с различни оттенъци на листата. Дърветата започнали да растат, а техните стопани ги преплитали помежду им. Ето и крайният резултат.