Как да преправим старите дрехи и обувки

Мечтаете за дизайнерски аксесоари и дрехи, но не може да си ги позволите? Станете сами дизайнери и превърнете обикновените, скучни дрехи и аксесоари в дизайнерски.  Необходимо е да се запасите с универсално водоустойчиво лепило, различни декоративни елементи и подходяща дреха, обувки  или аксесоар. Крайният резултат зависи изцяло от Вас самите.

от обикновени дизайнерски

Пригответе обувките или аксесоара, който ще преобразявайте. Почистете и отстранете ненужните декоративни елементи, ако има такива. Огледайте и при необходимост направете ремонт на старата вещ. С хартиено тиксо облепете местата, върху които няма да работите. Наложете по големите декоративни детайли върху повърхността, но не бързайте да ги залепяте веднага. Преценете как да ги разположите, така че да получите максимално най-добрия ефект.

декорация на обувка

За декоративни елементи може да използвате части от стари ненужни бижута или нови, които не са особено скъпи. Лепилото нанасяйте с тънка четка. За да избегнете разтичане на лепило, покрийте с тънък слой защитен лак.

3 - Копие

3

4

5

6

7

9

10

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE