Как да опаковаме коледни подаръци
5 (100%) 2 votes
опаковане на коледни подаръци
Често се чудим какво да подарим на близките за Коледа или Нова година. Само че,  изборът на подарък не е края на нашата главоблъсканица, за да се постигне нужното впечатление, подаръкът трябва да бъде и ефектно поднесен. В момента по магазините предлагат голямо разнообразие от красиви подаръчни опаковки, от които може да се възползвате. Но ако искате да опитате, да направите опаковка със собствени ръце – бъдете оригинални и зарадвайте Вашите близки и познати с нестандартен подход.
Ако сте купили подарък, то ви остава само да изберете един от долу представените варианти.
Първият вариант е доста необикновен, тъй като се състои от снимки на близките хора. Подобен сърдечно опакован подарък може да направите, като разпечатате опаковъчна хартия във фото студио. Разбира се може да облепите с любими снимки, опаковъчната хартия без рисунки.

Втория вариант е много лесен. Просто трябва да намерите красива лента, по възможност с необикновена рисунка. А ако добавите и необикновено малко украшение – ще стане просто великолепно.

Друг интересен вариант. Помните ли как в детството си изрязвахме снежинки? Сега може да се възползвате с отдавна забравения опит за опаковане на подаръци. Самият подарък може да се опакова в най-обикновена бяла или бежова хартия, а отгоре да се залепи червена снежинка.

 

Има още няколко варианта за опаковане на подаръци с любов. За тях не са необходими скъпи аксесоари – най-главното е фантазията.

Подаръците ще изглеждат красиви, дори опаковани и в бяла хартия, като към нея се залепят шишарки, елови клончета, пръчици канела, малки камбанки или обикновени топки за украса на елха.

Напоследък са актуални натуралните подаръчни опаковки, като например подарък в “дървена опаковка”  с изрязани от картон листенца.

 

Не забравяйте да добавите и картичка или етикет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *