Тапети за десктоп

Колекция от избрани тапети за десктоп. Различни теми за десктопа с Хари Потър, абстрактни тапети, тапети с коли и много други. В днешно време голяма част от нас прекарваме времето си пред лаптопа или с телефон в ръка. Подбрали сме специална колекция от различни тапети за десктоп, с които може да преобразите облика на любимия телефон или лаптоп. Избери снимката, която най-много подхожда на твоето настроение или характер и я постави на началния си екран.

ТАпети за десктоп

Тапет за десктоп сърце

Как да променим тапета на декстопа за windows 10

1. Изберете старт менюто, където трябва да намерите Settings (Настройки).

2. В новия екран изберете Personalisation (Персонализация), където ще бъдат показани всички текущи настройки на вашия компютър.

Първата настройка е за тапет. При избиране на тази опция ще видите всички възможни тапети, които може да добавите към десктопа си. Има три възможни начина на изглед на десктопа: картинка, един цвят и променящи се картинки.Ако изберете картинка ще може да потърсите желаната такава при файловете на компютъра си, ако разбира се не Ви удовлетворяват снимките приложени към операционната система. Тук е нужно да определите и начина на разположение на картинката върху дисплея. За това е опцията Choose a fit.

ТАпет за десктоп с коте

The Mortal Instruments

Черен тапет за десктоп

tapeti za desktop

Tapet za desktop

Тапет за десктоп зелен папагал

Тапет за десктоп хакер

Тапети за десктоп с куче

Тапет за десктоп бмв

Тапет за десктоп ауди

Тапет за десктоп хакерски

Тапет за десктоп мерцедес

Taпет за десктоп Реликвите на смъртните

Тапети за десктоп с море