Модни бански сезон лято 2018

Бански 2018 –  модни тенденции при банските костюми за сезон лято 2018 според световните дизайнери.

През лятото винаги е актуален въпросът „Какъв модел бански да си избера?“ За сезон лято 2018 сме ви подготвили колекция подбрани бански костюми, които са изключително актуални тази година.

За сезон лято 2018 се очертават да бъдат модерни бански костюми с геометрични фигури, принтове, изящни бански с висока талия, асиметрични и изрязани бански костюми. Трябва да се отбележи, че изключително актуални това лято ще бъдат и банските в ретро стил.

На първо място за да изглеждате неотразими и най-важното да се чувствате комфортно, трябва да изберете бански костюм, който най-много подхожда на вашата фигура. Съгласете се, че колкото и модерни да е банският ви, ако не е съобразен с вашата фигура ефекта ще е отрицателен.

Освен с модела, трябва да се съобразите и с цветовата гама.

Полезни съвети при избор на бански костюми

За жени с по пищни фигури тип Бионсе или Дженифър Лопез се препоръчват модели  с висока талия или горна част с привличащи вниманието акценти и детайли . За цял бански е добре да заложите на атрактивни принтове в разноцветни комбинации.

За жени с голям бюст – имате нужда от подкрепа, която да откриете в горната част от банския костюм. Избягвайте всякакъв тип къдри или ресни върху чашките.Стремете се да акцентирате върху долната част на тялото.

Бански за жени с малки гърди –  по-малък бюст изисква по-малко подкрепа. Можете да търсите бански костюми с по-малко покритие или инкрустации, принтове и всякакви други елементи, които създават илюзията за обем на гърдите.

Бански за жени със спортна фигура – хитър ход, който можете да предприемете, е играта с извивките. Бански костюми с по-малко покритие помагат да създадете илюзията за повече извивки и пищност. За вас добър вариант са всякакви принтове, ресни, къдри, бродерии и инкрустации.

Бански за жени с коремче и паласки – без значение дали искате да покриете тялото или просто да изглеждате по-слаби в коремната област, със сигурност имате много варианти. За бански в две части е добре да търсите бикини с висока талия, които ще оформят тялото. За цял бански търсете модел, който има ресни на деколтето – това ще измести фокуса на правилното място.

Модели бански  2018

бански 2018 бански 2018 бански 2018 бански 2018 бански 2018 бански 2018 бански 2018 бански 2018